Vacature: Junior e-mailmarketeer

Junior e-mailmarketeer

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring met e-mailmarketing en wil je hier verder in doorgroeien? Lijkt het je leuk om creatieve e-mailcampagnes te versturen voor de mooiste merken? Lees dan snel verder of onze vacature voor junior e-mailmarketeer bij jou past!

Over 100%EMAIL
100%EMAIL is een jong, snel groeiend e-mailmarketing bureau dat is gevestigd vlak bij het centraal station in Rotterdam. We zijn de flexibele e-mailmarketing afdeling voor mooie merken als ABN AMRO, Sanoma, Porsche, Domino’s, D-reizen, Euro-Jackpot en veel meer. We zijn een hecht team van zo’n 27 collega’s.

De werkwijze van 100%EMAIL is net even anders. We werken namelijk zonder project- of accountmanagers, onze e-mailmarketeers zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zij staan er natuurlijk niet alleen voor, ze kunnen vertrouwen op een deskundige studio met creatieve én technische collega’s.

Over de functie junior e-mailmarketeer
Als junior e-mailmarketeer ben jij de steun en toeverlaat van onze e-mailmarketeers. Je bent de vliegende keep voor de vele mooie merken waar we voor werken, daardoor is je werkdag heel afwisselend. Van je collega’s krijg je content aangeleverd en daar ga jij mee aan de slag. Je zorgt dat dit netjes in de e-mail komt te staan. Waar nodig pas je de tekst aan, of doe je kleine aanpassingen in de HTML-code zodat de e-mail er 100% mooi uit ziet. Daarna test je een automatische e-mailcampagne en voorzie je jouw collega van feedback of past het direct aan in de e-mail software van de klant. Door de verschillende branches waarin onze klanten actief zijn, is geen een werkdag hetzelfde!

Via deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen met vakgebied e-mailmarketing en door te groeien tot medior of senior e-mailmarketeer. Je kunt sparren met de andere zeer ervaren e-mailspecialisten van 100%EMAIL en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding staat altijd wagenwijd open.

Wat wij bieden

 • 100%EMAIL behoort tot de top dienstverleners van Nederland, waardoor wij werken voor Nederlandse en internationale top bedrijven
 • Een gezellige werksfeer met fun op de werkvloer en regelmatig uitjes
 • Een marktconform salaris
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Het ‘nieuwe werken’, oftewel flexibiliteit in werklocatie en werktijden, ook parttime mogelijkheden
 • Ruimte en nog meer waardering voor initiatief en eigen inbreng

Wat wij zoeken in een collega

 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als e-mailmarketeer of online marketeer
 • Je hebt ervaring met één of meerdere e-mailmarketing software zoals Selligent, Salesforce Marketing Cloud, Clang, Tripolis, Spotler, Copernica of andere vergelijkbare systemen
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je weet van aanpakken
 • Je bent flexibel en in staat veel werkzaamheden tegelijk uit te voeren
 • Je hebt organisatievermogen en je bent secuur
 • Je wilt graag leren en continue jezelf en collega’s nóg beter in hun vak maken

Daarnaast zou het helemaal mooi zijn als je design ervaring en/of wat kennis van HTML hebt.

Hebben we het in bovenstaande punten over jou? Dan komt 100%EMAIL heel graag met je in contact!
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, neem dan contact op met Rick de Wit via rick@100procent.email. We zien uit naar je sollicitatie!