Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

Vacature: Contentmarketeer

Contentmarketeer

Is teksten schrijven je passie en heb je alles over zoekmachines helemaal door? Word jij blij als je een stuk kennis, case of artikel helemaal hebt uitgewerkt? En als je de web-resultaten door jouw publicaties omhoog ziet schieten?

Dan zoekt 100%EMAIL jou!

Bedrijfsprofiel

100%EMAIL is een relatief jong, maar zeer ervaren bedrijf dat in 5 jaar tijd een bijzonder respectabele klantenlijst heeft opgebouwd met o.a.: T-Mobile, ABN Amro, bol.com, DPG Media, Randstad, Carglass, Achmea, Unicef, Porsche en nog veel meer topmerken. We zijn in korte tijd snel gegroeid en vormen nu een hecht team van zo’n 30 ambitieuze collega’s. We zitten in hartje Rotterdam naast centraal station.

100%EMAIL bedient haar klanten net even anders. Het team van 100%EMAIL is de ‘e-mailmarketingafdeling’ van onze klant. We adviseren over de roadmap en ontwikkelen geautomatiseerde 1-op-1 e-mailcampagnes en beheren deze hele omgeving. De pijlers Data, Content en Techniek spelen een centrale rol om ultiem persoonlijke ervaringen te bouwen. Onze data driven marketeers, die in de lead zijn bij onze klanten, vertrouwen op de uitgebreide ervaring, kennis en kunde van de creatieve en technische professionals die achter ze staan.

En met ons zusje 100%driven adviseren en bouwen we gepersonaliseerde marketing automation flows over alle kanalen en fases in een customer journey.

We willen 100% meespelen in de top. Niet voor niets dat we door Emerce in 2020 als nummer 1 zijn uitgeroepen als Marketing Automation bureau van Nederland!

Functieomschrijving

Als Contentmarketeer is je belangrijkste taak het ontwikkelen en uitvoeren van de content en SEO strategie, met daarin de coördinatie en uitrol van content, design en social marketing.

Zo werk je bijvoorbeeld de éne keer aan de zoekwoordenlijst voor de optimalisatie van de online teksten, schrijf je na aanleiding van een interview met klant en collega’s een mooie klantcase, denk je na over teksten van een landingspagina en bepaal je welke content geschikt is voor welk kanaal bij onze doelgroep.

Hierbij werk je veel samen met collega marketeers welke als focus leadgeneratie en leadnurturing hebben.

We groeien namelijk hard en willen dat blijven doen! Daarom bruist het van de energie 100%EMAIL en willen we ons Marketing team vergroten. Je hebt in je functie veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden je te ontwikkelen. Jij onderhoudt het contact met collega’s en ingezette bureaus, zorgt voor het halen van jouw planning en…..natuurlijk voor het halen van de doelen die je samen met je leidinggevende hebt geformuleerd. Daarnaast help je mee met de andere activiteiten in het marketingteam als daar hulp is. Zo kan het nodig zijn dat je mee helpt bij het  organiseren van een event.

Je komt in een marketingteam terecht die bestaat uit een directe collega-marketeer, de directie die meehelpt op marketinggebied en veel enthousiaste e-mailmarkteers van 100%EMAIL die altijd klaar staan. Naast al die parate kennis is er de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en leren staat altijd wagenwijd open.

Wat wij bieden

 • 100%EMAIL behoort tot de top dienstverleners van Nederland, waardoor wij werken voor Nederlandse en Internationale top bedrijven
 • Een gezellige werksfeer met fun op de werkvloer en regelmatig uitjes
 • Een marktconform salaris
 • Laptop en mobiel van de zaak
 • Het ‘nieuwe werken’, oftewel flexibiliteit in werklocatie en werktijden, ook parttime mogelijkheden
 • Ruimte en nog meer waardering voor initiatief en eigen inbreng 

Wat wij zoeken in een collega

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van content marketing.
 • Ervaring met content marketing en SEO
 • Ervaring met Google Analytics
 • WordPress en HTML ervaring is een pré
 • Aantoonbare achtergrond of affiniteit met jounalistiek is een pré
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, met hands-on karakter en de mogelijkheid even met helicopterview naar de strategie te kijken
 • Je hebt een goed analytisch vermogen
 • Je hebt organisatievermogen en je bent secuur
 • Je wilt graag leren en continue jezelf en collega’s nóg beter in hun vak maken

Hebben we het in bovenstaande punten over jou? Dan komen we heel graag met je in contact! Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, neem dan contact op met Rick de Wit. Mail naar rick@100procent.email of bel naar 010-254 03 20.