Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

Blijf op de hoogte

100%EMAIL Update

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de 100%EMAIL Update! Hieronder vind je een overzicht van de updates die we onlangs hebben verstuurd. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van e-mailnieuws? Schrijf je dan via het formulier in voor de 100%EMAIL Update.

Sales ondersteunen met e-mailmarketing

In deze update vind je een whitepaper waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je sales kunt ondersteunen met e-mailmarketing. Verder lees je meer over de rol van e-mail in de customer journey en ontvang je tips voor een succesvolle e-mailcampagne.

Leer hoe je sales ondersteunt met e-mailmarketing

Geïnspireerd het nieuwe jaar in

In deze update hopen wij je te inspireren met onderwerpen als: Artificial Intelligence, Gmail e-mail annotations, gepersonaliseerde video e-mail, gecertificeerde e-mailmarketing en ons tv-debuut.

Raak geïnspireerd over slimme e-mailtoepassingen

Nieuwe weergave binnen de reclame tab van Gmail!

Veel e-mails die jij als e-mailmarketeer verstuurt, komen bij Gmail gebruikers automatisch in de reclame tab terecht. Tot voor kort kon je jouw e-mail alleen op laten vallen tussen de andere e-mails door middel van een onderwerpregel en pre-header. Daar komt nu verandering in door de komst van een nieuwe weergave die ervoor zorgt dat jouw e-mail eruit springt!

Leer alles over Gmail e-mail annotations

Interactieve kerste-mail

De decembermaand is hét moment om een eindejaarscampagne te versturen naar jouw relaties. Via deze update willen we je inspireren door een aantal technologieën binnen e-mailmarketing te laten zien die passen bij dit seizoen.

Bekijk de interactieve eindejaarscampagne

In 5 stappen persoonlijker aanspreken

Wil je meer weten over hoe je in 5 stappen je klanten persoonlijker aan kan spreken? Of hoe je je promotionele e-mail campagne kan verbeteren? Dit en meer lees je in deze 100%EMAIL update.

Bekijk de e-mail

De hoogtepunten van de E-mail Summit

In deze 100%EMAIL Update lees je meer over hoe wij samen met Tempo-Team de DDMA Award hebben gewonnen voor beste e-mailcampagne! Ook lees je hier meer over de mogelijkheden van live content en wat je kan leren van e-mailblunders.

Lees alle hoogtepunten

Ik wil een tweemaandelijkse update van 100%EMAIL over e‑mailmarketing kennis, cases en af en toe een 100%EMAIL nieuwtje.


Lees hier hoe wij omgaan met jouw privacy.