Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

E-mail Labs

Buttons, buttons en nog eens buttons…

15 januari 2018

“Maak even een button voor in de e-mail” Het lijkt zo simpel als je deze vraag krijgt, maar als je aan de slag gaat en je wilt dat deze écht goed is, dan ben je zo een paar uur verder…

Een kleine greep uit de reacties de afgelopen jaren:

  • “Alleen de tekst is klikbaar, niet de button zelf!”
  • “Ik wil nette afgeronde hoeken!”
  • “Waarom ziet de button er raar uit in Outlook?”
  • “Kun je nog een mooi icoontje in de button verwerken?”

E-mail button generator

Via verschillende websites worden er e-mail button generators aangeboden, maar telkens kregen wij vragen die niet waren voorzien in deze tools. Om een lang verhaal kort te maken: wij hebben alle input gecombineerd en onze eigen e-mail button generator gemaakt:

100%EMAIL Button Generator

Er zijn voldoende mogelijkheden om ook jouw perfecte button te genereren. Het mooie is dat als je de variabelen aanpast, dat je direct het resultaat te zien krijgt. Dus maak je perfecte button, kopieer de code in je template en je hebt weer één zorg minder tijdens het bouwen van je e-mail.

Wil je meer weten over hoe jij de perfecte button kunt maken? Lees dan ons blog “Meer conversie uit je Call-to-Action halen doe je zo”. Daarin leggen we je haarfijn uit hoe jij zorgt dat jouw buttons converteren.

Kom je er alsnog niet uit, of heb je feedback over onze tool? Laat het ons dan weten en dan kunnen wij ermee aan de slag!