Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

E-mail Labs

E-mailcampagne Tempo-Team in de race voor beste E-mail Campagne van 2019

De e-mailcampagne die we samen met Tempo-Team hebben ontwikkeld, is genomineerd voor de DDMA beste E-mail Campagne van 2019. De campagne van Tempo-Team neemt het op tegen KPN en Pathé. Tijdens de DDMA E-mail Summit op 20 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Diegene mag de titel beste E-mail Campagne een jaar lang dragen.

De werking van de Tempo-Team e-mailcampagne

Tempo-Team Live is een innovatieve matching campagne die het werk van intercedenten effectiever én leuker maakt. De campagne koppelt online geplaatste vacatures van inactieve klanten, door middel van een uniek en zelfgeschreven algoritme, aan beschikbare kandidaten uit de Tempo-Team database. Met behulp van die data benadert Tempo-Team klanten proactief met een match. Zodra de klant verandert in een hete lead krijgt de intercedent een seintje om de klant te bellen. Op die manier is er een goede aanleiding om een afspraak te maken of een vacature direct in te vullen.

De DDMA Beste E-mail Campagne Awards

DDMA is de brancheorganisatie voor marketing en data. Jaarlijks worden de DDMA E-mail Awards uitgereikt. Dit jaar zijn er twee categorieën: E-mail Campagne Award en de E-mail Professional Award. Het doel van deze awards is om de e-mailmarketing sector een podium te bieden, verder te professionaliseren en het kennisniveau van e-mail te verhogen. Wil jij aanwezig zijn bij de DDMA E-mail Summit op 20 juni 2019? Koop je ticket via ons met 20% korting. We hopen je daar te zien!

beste e-mail campagne