Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

E-mail Labs

Tempo-Team wint Beste Email Campagne 2019!

26 juni 2019

De e-mailcampagne van Tempo-Team Live is tot Beste Email Campagne van 2019 verkozen. Trots zijn we op de samenwerking met Tempo-Team, die heeft geleid tot de Beste Email Campagne van 2019! In een spannende finale tijdens de DDMA Email Summit nam deze case het op tegen die van Pathé en KPN. Met een sterke case wist Mariël Tiemersma (Product Owner Tempo-Team live) de jury te overtuigen. Dat leverde de trofee en titel voor ‘Beste Email Campagne 2019’ op.

Op het evenement zelf, waar we verslag van deden, was de spanning tot de uitreiking om te snijden. Drie sterke cases, waarvan er maar één kon winnen. KPN kreeg een plekje op het podium voor haar InHome-campagne. Vanuit de behoefte van de klant aan de beste WiFi weet KPN klanten langer aan zich te binden. Pathé bindt haar klanten juist door ‘Always On’ te zijn – met een altijd perfecte film-match.

De beste email campagne

Tempo-Team veroverde de harten van de jury door aantoonbaar resultaat neer te zetten voor zowel klanten, intercedenten en werkzoekenden. Tijdens de gedraaide pilot werden enorm veel matches geautomatiseerd gemaakt – zonder tussenkomst van intercedenten – en de ambitie om ‘de wereld te gaan veroveren’ sprak ook erg aan. Met recht kunnen wij dus trots zijn op de samenwerking tussen 100%EMAIL en Tempo-Team, in het bijzonder die tussen collega Quint Wapenaar en Mariël.

Tempo-Team Live wint Beste Email Campagne - foto toont genomineerden