E-mail Labs

Howto: Sales ondersteunen met e-mailmarketing

14 november 2017

Prospects nabellen is een vak apart. Het kost vaak veel tijd om iemand aan de lijn te krijgen. En als je eenmaal het eerste contact hebt gelegd, moet je zorgen dat je onder de aandacht blijft. Als je veel leads hebt, dan kan dat lastig zijn. In dit whitepaper leggen we uit hoe we in dit proces sales ondersteunen met e-mailmarketing.

E-mailmarketing gebruiken in het salesproces vergt een heel andere aanpak dan de welbekende nieuwsbrief, omdat je eigenlijk een programma van geautomatiseerde e-mails ontwikkelt. Meer marketing automation dus eigenlijk.

E-mailmarketing kan een enorme boost geven aan de resultaten van je salesteam. Door het aantal contactmomenten te vergroten, neemt de kans op de order namelijk toe. Zo kan marketing sales ondersteunen bij bijvoorbeeld de aanvraag van een offerte. Maar marketing kan er ook voor zorgen dat je onder de aandacht blijft. Je wilt je lead natuurlijk niet na het aanvragen van een offerte al kwijtraken, toch?

Het wordt met dit whitepaper ook duidelijk dat het ondersteunen van het salesteam niet iets is wat je even op vrijdagmiddag inricht. Het vergt een goede planning en bovendien samenwerking tussen verschillende teams. Daarom helpen we jou aan de hand van een aantal heldere stappen met het ondersteunen van je salesafdeling met e-mailmarketing.

Vraag nu jouw exemplaar “Howto: Sales ondersteunen met e-mailmarketing” aan!

Lees hier hoe wij omgaan met jouw privacy.

Heb je nog vragen over sales ondersteunen met e-mailmarketing?

In onze howto’s belichten we een onderwerp op hoofdlijnen. De howto’s bieden je de stappen die nodig zijn om tot een succesvolle implementatie te komen, maar alle stappen zijn een wereld op zich.

Heb je vragen zoals:

  • Welke software moet ik hiervoor gebruiken?
  • Hoe bepaal ik welke leads bij marketing blijven?
  • Hoe koppel ik m’n marketingplatform aan CRM?

Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek over jouw uitdagingen.
Je kunt ons per telefoon bereiken op 010 – 254 03 20, of een e-mail sturen naar info@100procent.email.

Geen dure accountmanagers

Je schakelt direct met je collega e-mailmarketeer. Dat scheelt veel tijd, geld en irritatie.

We werken met jouw e-mailmarketing software

Je hoeft geen andere software te gaan gebruiken. Geef ons toegang en we beginnen direct.

Focus: e-mailmarketing!

Geen SEO, geen AdWords, geen websites. We zijn specialisten in e-mailmarketing.