Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

E-mail Labs

Hoe Tempo-Team 66% meer conversie haalt bij bestaande klanten!

Data is magie. Vooral als je hiermee creatief durft te zijn en data combineert met inzicht en goed getimede communicatie. Het resultaat is een zeer effectieve en revolutionaire  marketing automation campagne, welke uniek is in de uitzendwereld.

Tempo-Team (onderdeel van Randstad Groep) heeft samen met 100%EMAIL een mooie trigger based e-mailcampagne opgezet. Deze campagne speelt in op de huidige ontwikkelingen waarmee personalisaties en algoritmes gecombineerd worden voor unieke content van een complexe e-mailcampagne. Dit heeft geleid tot een succesvolle case. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven en heeft ook de prestigieuze DDMA-award gewonnen voor de beste e-mailcampagne van 2019!

 

Wat deze campagne uniek maakt? Dat is wat mij betreft de combinatie van geautomatiseerde e-mails en het persoonlijke contact van intercedenten. Door de datagedreven aanpak kunnen we veel meer klanten tegelijk benaderen met een persoonlijk en uniek aanbod. Ook de cijfers laten zien dat onze mails relevant zijn voor de ontvanger:’

Mariël Tiemersma, Product Owner Client Engagement, Randstand Groep Nederland

 

beste emailcampagne voor jou

 

 

Ontvang jouw exemplaar en lees over:

  1. Het project; de aanleiding, opzet en uitkomsten
  2. Wat is er geleerd; de uitkomsten van testen, plus tips & tricks én de conclusies.
  3. En hoe gaat het nu? Een update van de resultaten.

 

 

logo 100%e-mail

100%EMAIL is de e-mailmarketing specialist die je kan inzetten als flexibel verlengstuk van je organisatie. We werken met verschillende e-mailsoftware en marketingplatformen, hebben alle skills in huis om jouw e-mailmarketing tot een succes te brengen en dat zonder tussenpersonen zoals projectmanagers of accountmanagers.

Dus zeg het maar, hoeveel e-mailmarketing heb je nodig?