Blog

Jeroen

100%EMAIL

Gmail ondersteunt eindelijk mobiele versies: leve Gmail!

14 april 2017 om 15:13 in ,

Dit was in ieder geval mijn gedachte toen ik het bericht van Litmus van afgelopen september las; leve Gmail! Ik was vast niet de enige die toen direct naar zijn Gmail app op zijn telefoon ging om te kijken of alle nieuwsbrieven ook eindelijk de mooie mobiele variant lieten zien, in plaats van die in elkaar gepropte desktopversies. Spoiler alert: dat was dus nog niet het geval. Dit bleek toch nog wat ingewikkelder dan ik had verwacht…

Lees meer

Blog

Rick

100%EMAIL

E-mailmarketing automation: zo krijg én behoud je blije klanten

30 december 2016 om 16:33 in ,

Het geeft een goed gevoel als je merkt dat iemand aan je denkt. Zelfs als dat geautomatiseerd gaat. Op je verjaardag krijg je tientallen berichten van vrienden en familie. Natuurlijk is de boodschap persoonlijk, maar het is Facebook die je vrienden notificeert om de boodschap op het juiste moment te versturen. Het is de heilige graal in marketing: een relevante boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon. Oftewel, e-mailmarketing automation. In dit artikel zet ik de aanpak om tot een goede e-mailmarketing automation-campagne te komen, voor je op een rij.
Lees meer

Blog

Rick

100%EMAIL

Voorkom e-mailblunders: 9 tips voor structuur in je e-mailmarketingproces

30 december 2016 om 15:15 in ,

“Verstuur jij de e-mail volgende week even?”, vroeg mijn manager. “Natuurlijk, geen probleem!”, zei ik. Want wat kan er nu misgaan met het versturen van een e-mailtje? Dat regel je toch gewoon even tussendoor? Met deze mindset gaat er vaak zoveel mis bij het versturen van een e-mail. Wil jij het beter doen? Gebruik deze negen tips voor het structuren van je e-mailmarketingproces.
Lees meer

Blog

Rick

100%EMAIL

Verbeter je e-mails: zo analyseer je de call-to-action & landingspagina

17 november 2016 om 08:00 in , , ,

Hoe landt jouw e-mailabonnee op je website, welke calls-to-action voert hij of zij uit en zien we of er omzet gescoord wordt? Wat kun je gaan analyseren als die persoon eenmaal op je website is geland en hoe kun je e-mails verbeteren? De eerste stap is je website.
Lees meer

Blog

Rick

100%EMAIL

Zo start je met analyseren & verbeteren van je e-mailcampagne

10 november 2016 om 08:00 in , ,

Vaak zijn we al zo blij dat een e-mailcampagne verstuurd is, dat we het leukste en belangrijkste vergeten. Het analyseren van de resultaten. Jammer, want juist door het analyseren van je resultaten, word je beter. Daarom een overzicht van alles dat je kunt analyseren rondom een e-mailcampagne én een aantal tips om je resultaten te verbeteren.
Lees meer

Blog

Rick

100%EMAIL

E-mailmarketingteam samenstellen? Dit zijn de spelers

31 maart 2016 om 08:00 in , ,

E-mailmarketing is een marketingtactiek die voor veel organisaties een grote bijdrage levert aan hun doelstellingen. Het is dus ook niet gek dat bedrijven zich afvragen hoe je het ultieme e-mailmarketingteam samenstelt. In dit artikel een overzicht van de spelers, welke taken zij uitvoeren en welke ervaring ze nodig hebben. Met aan het eind een profielschets voor die ene ultieme e-mailmarketeer
Lees meer