Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

 Een helder e-mailmarketing groeimodel voor jouw organisatie

Maak kennis met het 100%EMAIL Groeimodel

Ben jij van plan om te groeien naar professionele e-mailmarketing? Dan is het belangrijk om twee dingen te weten. Eén, hoe goed is je e-mailmarketing ontwikkeld op dit moment. Twee, wat zijn de belangrijkste e-mail marketingelementen voor succes.

Bij 100%EMAIL hebben we daar een eenvoudig groeimodel voor ontwikkeld.

Groeimodel

Van groeimodel naar heldere e-mailplanning

Succes in e-mailmarketing vraagt om een gedegen planning en strakke operationele uitvoering. 100%EMAIL maakt op basis van analyse en ambitie een heldere e-mailplanning. Daarna werk je nauw samen met jouw e-mailmarketeer om alle e-mailmarketing doelen te behalen. Een continu proces van optimalisatie.

Dat werkt als volgt:

groeimodel-04

Op basis van de eerste analyse wordt een e-mailplan gemaakt dat de visie voor de toekomst ondersteunt. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken. In dit proces wordt steeds gekeken hoe huidige e-mailmarketing activiteiten kunnen worden verbeterd.

Alle resultaten van e-mailings, behaalde projecten, maar ook de inzichten van onze e-mailmarketeer zijn input voor de plannen van volgend jaar. Een virtueuze cirkel op weg naar e-mailmarketing succes.

Aan de slag met het 100%EMAIL Groeimodel?

Denk je dat dit model jouw organisatie kan helpen om meer uit e-mailmarketing te halen? We lichten het heel graag toe in een persoonlijk adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact op.