Wow, wij zijn verkozen tot
NR.1 Marketing Automation Bureau
van Nederland!

100%Tools

Significantietoets

Als je wilt beoordelen hoe zeker het is dat het verschil tussen twee testresultaten zich bij herhaling opnieuw zal voordoen, gebruik je de significantietoets.

In deze e-mailmarketing tool bereken je met hoeveel zekerheid/betrouwbaarheid je kunt voorspellen dat beide testvarianten bij herhaling opnieuw dit verschil te zien zullen geven.

Steekproefgrootte

Als je wilt gaan testen, moet je weten hoe groot de steekproef moet zijn om een betrouwbare conclusie te trekken. Als de steekproef te klein is, is de kans dat je een ander resultaat krijgt als je de test opnieuw doet (te) groot. De uitkomst berust dan op toeval en is niet betrouwbaar.

Met deze e-mailmarketing tool kun je de benodigde grootte van je steekproef bepalen.

Button Generator

Het lijkt zo simpel om even tussendoor een button te maken, maar als je aan de slag gaat en je wilt dat deze écht goed is, dan ben je zo een paar uur verder.

Daarom hebben wij onze eigen button generator gemaakt waarin je veilig je eigen button kan maken.

E-mailadressenchecker

Onze e-mailadressen checker kan van elk e-mailbestand (CSV of Excel) checken of de adressen kloppen en of de domeinen nog actief zijn.

Zo krijg je een adressenbestand dat voor 100% klopt en voldoet aan alle regels die gelden voor een valide e-mailadres.

Deliverabilitychecker

Om de kans om in een inbox terecht te komen zo groot mogelijk te maken én houden zijn er een paar regels waaraan je je moet houden, maar ondanks alles is dat geen 100% garantie dat dat altijd goed gaat komen.

Met onze e-mailmarketing tool controleren we de verzendinginstellingen van je domein.

100%Emoji

Om met de tijd mee te gaan als organisatie of om meer zichtbaarheid te creëren in de inbox, kiezen steeds meer bedrijven voor het gebruik van emoji (symbolen) in hun onderwerpsregel. Met onze 100%Emoji tool kun je uit alle mogelijke emoji’s kiezen en filteren op ondersteuning per e-mailclient!